Eladó ház Poroszló, 6.500.000 Ft, 87 négyzetméter
6,5 mFt
Poroszló,
eladó ház
Méret:
87 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Poroszló
Cím:
Alkotmány utca
Alapterület:
87 négyzetméter
Ár:
6.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9394077
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
konvektoros
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
1700
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
RENDES UDVAR ,TAKAROS HÁZ ,VONATÁLLOMÁS KÖZELÉBEN ELADÓ !

- AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, VALÓBAN GONDOZOTT HÁZ
- ÖSSZKÖZMŰVES,MINDEN ÓRÁVAL ELLÁTOTT
- KÉRÉSRE ,RÉSZBEN BÚTOROZVA IS

Poroszló a Tisza-tó partján található, lüktetését a Hortobágy felé haladó 33 számú főútvonal adja,ami átszeli ezt a szép községet

.A településen nagyobb közértek,éttermek,hétvégén termelői piac színesíti,az itt lakók életét. Igazi horgászparadicsom,illetve itt található,a méltán híres ÖKO Centrum . Rövid autózással a Sarudi élményfalut is meglátogathatjuk.

A települést Füzesabonyból vonattal,és autóbusszal is elérhetjük .Vonattal tovább utazva a termálvizéről ismert Tiszafüreden lehetünk . Egerbe,és a szomszédos településekre közvetlen buszjárat közlekedik .

Ez a szép gondozott ház a vonatállomásról alig pár perc sétára található . Az otthont a tulajdonosok felmenői az 50-es évek elején építették,és 25-30 évvel ezelőtt hozzáépítettek ,és korszerűsítettek.

Az épület garantáltan száraz falakkal ellátott , mert a falak vízzáró szigetelést kaptak utólagosan, falelvágásos technikával az alapozásnál.
A hozzáépítésnél a teljes tetőszerkezetet,és a cserepeket kicserélték, majd a födémet 25 cm perlites szigeteléssel látták el .

Ennek a felújításnak köszönhető ,hogy az akkor elavult villanyvezetékeket kicserélték, illetve az épületen belüli vízellátást is ekkor megoldották. Akkor készült a fürdőszoba . A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja éjszakai áramról .

Az épület fűtését gázkonvektorok ,és fatüzelésű kályhák is biztosítják . Szabadon választható, hogy melyiket szeretné használni az új tulajdonos . Mindkettő garantáltan üzemkész állapotú .

A homlokzatát,esőelvezető csatornáját nemrégen újrafestették. Nyílászárói fából készültek redőnnyel fedettek . Belső falai részben újrafestettek,vagy újszerű tapétával ellátottak. Szobákban szalagparkettákat találunk .

Jelenlegi bútorzata ,kérésre részben maradhat, amennyiben szükséges . Ez néhány bútorra,használati eszközre értendő ! Természetesen a teljes kipakolás is megoldják a tulajdonosok .

Az udvara folyamatosan karbantartott , kaszált terület. A belső udvaron fából készült gazdasági épületeket is találunk . Régen malacokat baromfit tartottak . Pici javítás után ezen tevékenység tovább folytatható .

Az épület rendezett tulajdonviszonyokkal , és tehermentesen eladó !

Amennyiben megtetszett az ajánlatom hívjon bátran . Ebben az árban Poroszló legjobb állapotú háza lehet az öné !

Az ár irányár : 6.500.000- Ft

Tegyen ajánlatot , a tulajdonosok elgondolkoznak rajta !

Ficsór Ágnes
Irodavezető
Érdeklődés
Ficsór Ágnes
Az értékesítő:
Ficsór Ágnes
Kistarcsa
+36-30-281-5516
 
 
 
 
 
 
Küldés