Eladó családi ház Kistarcsa, Móraliget, 89 000 000 Ft

Leírás

KISTARCSA- KEREPES HATÁRÁN 2016-ban ÉPÜLT , 2 SZINTES, 4 HÁLÓSZOBÁS , 104 nm –es , 365 NM SAJÁT TELEKRÉSSZEL , FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL ELLÁTOTT , IKERHÁZ ELADÓ

Hév- megállótól alig 10 perc sétára ,

Csak tárolóknál találkoznak az ikerfelek . Nincs közös udvar .

Külön helyrajzi számmal ellátott ikerfelek !

Az otthon 7 éve épült meg , 2 szinten , 4 hálószobával , nappalival , 2 fürdőszobával , gondozott udvar , fedett gépkocsi beállóval épült .

Hihetetlenül alacsony rezsi ! A gázszámla a leghidegebb időben sem éri el a 20.000, ft -ot . Nyáron csak a melegvíz felmelegítését fizetik ami pár ezer forint .

3 gyereke van vagy a nagyi is jönne? Mindenkinek lesz saját szobája .

A földszinten található 1 hálószoba , épített zuhanyzós fürdőszoba , hatalmas nappali , étkezős konyha ,kamrával .
Emeleten 3 hálószoba fürdőkádas fürdőszobával .

A főfalak 30-as Porotherm téglából épülnek és 10 cm szigeteléssel ellátottak . A válaszfalak 10 cm Porotherm téglák .Az ikerszomszéd külön alappal ,és falakkal épül meg . A két épületrész a terepet követve egymástól oldalirányban, és magasságban is eltolva készült.

Az otthon fűtéséről és meleg vízellátásáról egy 24 KW kondenzációs gázkazán gondoskodik , a hő leadás radiátorokon keresztül történik . Az emeleten hűtő-fűtő klíma is található .

Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre hőszigetelő üvegezéssel. Az ablakok kívül-belül, műanyag könyöklőkkel ellátottak. Mindenhol redőnyt, és szúnyoghálót is találunk . A bejárati ajtó MABISZ minősítéssel, több ponton záródó, rétegelt hőszigetelt szerkezet.
Az otthon burkolatai kitűnő állapotú, a szaniterek extra minőségűek ,a belső ajtók kifejezetten szépek ,a konyhabútor jól átgondolt pakolóterekkel ellátott , a gépek az ár részét képezik .
Több beépített bútor is az ár részét képezi .

Külső homlokzatszín tört fehér , és antracit színű kerámia tetőcserép fedni . A látványterven látható fabetét nem készült az épületre.
Az ikerfelek egymáshoz való elhelyezkedését az építkezéshez készült látványterv jól mutatja !

A kerítés (a telek határoló és az ingatlanokat egymástól elválasztó) 1,5 m magas horganyzott drótszövet alap nélküli oszlopos kivitelben készült. Az utcafronton zártszelvény szerkezetű, egy-két sor zsalukő alapra épülő fabetétes kerítés készült. 1db 1m széles kiskapu, 1 db 2,8-3m széles nagykapu (középen nyíló) került kialakításra, ami motorral mozgatható.
Járda , és autóbeálló 10x20-as szürke viacolor térkő burkolattal épült meg .

Hívjon , ne maradjon le erről a nagyszerű ajánlatról !
Vasárnap és ünnepnap kivételével mindig megtalál !

Irány ára : 89.000.000,Ft.
Tegyen ajánlatot, a tulajdonosok elgondolkoznak rajta !

Kerepes, Kistarcsa esetében meglepődnek, mennyire közel esik a fővároshoz, és a közlekedésében sem kell csalódniuk!Az agglomerációban kedvező fekvésének köszönhető, hogy lakosság száma évről évre nő, a település folyamatosan fejlődik, és virágzásnak indult!
Tömegközlekedése, ellátottsága kiváló: HÉV, BKV buszjárat, M0-ás, M3-as autópályák közelsége, és intézmények, vásárlási lehetőségek, új piac, programok sokasága színesítik a mindennapokat!
Hangulatos, eldugott utcácskák, dimbes-dombos új parcellák, és HÉV közeli ingatlanok egyaránt megtalálhatóak a városi rangot kapott településen!

Ficsór Ágnes

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó ,Kistarcsai Ingatlanközpont általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához

Családi ház részletei

Ár: 89 000 000 Ft
Méret: 104 négyzetméter
Azonosító: 11228457
Városrész: Móraliget
Telek: 365 négyzetméter
Rezsi: 35 000 Ft/hó
Ingatlan állapota: Újszerű
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 6-10 éves
Elhelyezkedés: Utcafronti
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Melléképület